Jídelníček

Přihlášení a odhlášení obědů můžete provést na adrese:

http://strav.nasejidelna.cz/0164

Seznam alergenů najdete pod jídelníčkem.

Jídelníček na 05.02.2018 Pondělí
Oběd1 -- Hlavní -- Hov.pol. s kapáním [1,3,7], ;hamburská vepřová kýta [1,7,10], houskové knedlíky [1,3,7,11], čaj ovocný s bylinkami, (1371011)
Jídelníček na 06.02.2018 Úterý
Oběd1 -- Hlavní -- Rajská polévka [1,3], ;hrachová kaše s cibulkou [1,7], vejce vařená [3], okurka, vitamínový nápoj, jablko, (137)
Jídelníček na 07.02.2018 Středa
Oběd1 -- Hlavní -- Zelňačka s párkem [1,7], ;kuřecí roláda, bramborová kaše [7], okurka, čaj s citronem, (171011)
Jídelníček na 08.02.2018 Čtvrtek
Oběd1 -- Hlavní -- Kuřecí vývar [9], ;játra na slanině [1], rýže dušená, ovocný nápoj, ovoce, (1379)
Jídelníček na 09.02.2018 Pátek
Oběd1 -- Hlavní -- Hrášková pol. s houskou [1,7,11], ;zapeč.špagety s masem [1,3,7], čalamáda čaj ovocný s bylinkami, (17911)
Změna jídelníčku vyhrazena!
Hmotnost porce odpovídá školním normám, podle stanovených koeficientů.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Celodenní jídelníček na období 12.2. - 18.2. ke stažení zde

SEZNAM ALERGENŮ

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU 
1. obiloviny obsahující lepek
- pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2. korýši
- a výrobky z nich
3. vejce
- a výrobky z nich
4. ryby
- a výrobky z nich
5. podzemnice olejná (arašídy)
- a výrobky z nich
6. sójové boby (sója)
- a výrobky z nich
7. mléko
- a výrobky z něj
8. skořápkové plody
- mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9. celer
- a výrobky z něj
10. hořčice
- a výrobky z ní
11. sezamová semena (sezam)
- a výrobky z něj
12. oxid siřičitý a siřičitany
- v koncentracích vyšších 10 mg/kg nebo 10 ml/ l, vyjádřeno SO2
13. vlčí bob (lupina)
- a výrobky z něj
14. měkkýši
- a výrobky z nich

Vítězství 70, Děčín XXXII; tel. + 420 412 594 901; e-mail: info@vuboletice.cz

Správa webu: webmaster@vuboletice.cz
 © 2014. All Rights Reserved.